Hojokamp

geplaatst in: Transgender Jongeren | 0

Hojokamp

Hojokamp 2017 vindt plaats van dinsdag 8 t/m zondag 13 augustus!

Het Hojokamp (afkorting voor homojongerenkamp) is een week samen met ongeveer 70 andere homo, lesbo, bi en transgender jongeren waarin interessante workshops en teamtalks, leuke activiteiten en een onvergetelijke sfeer centraal staan. Er is een afwisselend programma, waarin gesprekken over serieuze zaken worden afgewisseld met spel en sport. En dat alles onder leiding van de enthousiaste vrijwilligers van Stichting Outway.

Tijdens het kamp is er voor iedereen tijd en aandacht om met elkaar in gesprek te gaan en mensen te ontmoeten die dezelfde gevoelens delen en natuurlijk wordt er ook gehuild, maar vooral ontzettend veel gelachen. Al ruim 850 jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 25 jaar gingen jou voor. In de afgelopen jaren hebben zij genoten van een bijzondere week die maar moeilijk te beschrijven is. We kunnen je in ieder geval verzekeren dat het een fantastische week wordt om nooit meer te vergeten.

Check deze site om een indruk te krijgen van waar het Hojokamp voor staat! Lees verhalen van oud-deelnemers en vergeet vooral niet te kijken bij media naar o.a. de reportage van RTL4 te bekijken, waarbij Koert-Jan de Bruijn (van o.a. GTST) gezellig bij onze BBQ aanschoof!

Heb je na het zien van de site nog vragen? Aarzel dan niet en stuur een mailtje naar hojokamp@outway.nl Wij zullen je vraag dan zo snel mogelijk (in ieder geval binnen een week) beantwoorden! En bezoek ons ook eens op Facebook en Twitter.

Wij hopen jou te mogen begroeten op het Hojokamp!
Het Hojokamp-organisatieteam

Laat een reactie achter